Juridiskie pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pilna servisa darba aizsardzības pakalpojumi . Evakuācijas plāni, plāns.

J.P. birojs, SIA

Jāņa 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts: SIA „J.P. Birojs” – juridiskie pakalpojumi, mediācija, projektu izstrāde, Coach – mentors Jana Petrenko.
ZL.LV iesaka

Štrāle Inga, individuāli praktizējoša zvērināta advokāte

Dārza 7, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par mani:

Zvērināta advokāte Inga Štrāle sniegs kvalificētu juridisku palīdzību fiziskām un juridiskām personām. Zvērināta advokāta prakse no 1996. gada. Pieredze aizstāvības un pārstāvības lietās, līgumu sagatavošanā.

Paspārne, krīzes centrs ģimenēm ar bērniem

Talsu 39, Ventspils, LV-3602
Apraksts:

Krīzes centrs ģimenēm ar bērniem "Paspārne" darbojas kopš 2006.gada. Centrs ir viena no 6 institūcijām Latvijā, kas par valsts budžeta līdzekļiem nodrošina sociālās rehabilitācijas pakalpojumu no prettiesiskām darbībām cietušiem nepilngadīgajiem. Mūsu uzdevumi - veicināt krīzes situācijā nonākušo personu sociālo rehabilitāciju un integrāciju sabiedrībā.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Zvērinātu advokātu birojs Atlācis un Partneri

Rīgas 9-1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Advokāti Valmierā, Rīgā. Juridiskie pakalpojumi, advokāts, jurists. Fizisko un juridisko personu maksātnespēja, mantojuma lietas, servitūti, kopīpašuma izbeigšana, juridisko personu apkalpošana, publiskais iepirkums, konkurences tiesības. Cēsis, Limbaži, Valka, Smiltene, Gulbene, Madona, Rīga, Vidzeme.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

Sandras Pūces juridiskie pakalpojumi, SIA

Ulbroka, Institūta 17-45, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

RTax

Mihoelsa 54, Daugavpils, LV-5401

Sonders, SIA

Kurzemes prospekts 86-72, Rīga, LV-1067
Kļuvis pašsaprotami vērsties pie jurista, lai uzticētu tam risināt un sakārtot jautājumus, kas saistīti ar uzņēmējdarbību, nekustamo īpašumu, autortiesībām, darba tiesībām, civilstrīdu, aizstāvību tiesā. Aktualitāte, kas interesē daudzus uzņēmējus, ir fizisko personu datu aizsardzības speciālistu sniegtie pakalpojumi.